Wat je moet weten

  • Vanaf 3 juni moet je specificaties opgeven voor bepaalde subrubrieken in Kleding & accessoires.
  • Vanaf juni raden we je aan specificaties opgeven voor bepaalde rubrieken in Huis en tuin.

Lees zorgvuldig onze rubrieks- en classificatiewijzigingen om te zien welke gevolgen deze vereisten voor u kunnen hebben.

Zoals we in februari hebben aangekondigd, vragen we je specificaties toe te voegen die zijn aangepast aan de filters die je kopers het meest gebruiken en die ons helpen je objecten te identificeren zodat we ze goed kunnen weergeven op eBay. In bepaalde gevallen worden aanbiedingen niet weergegeven zonder de specificaties die het belangrijkst zijn voor de verkoopconversie.

Als je externe aanbiedingstools gebruikt, laten we je ook zien welke specificaties van essentieel belang zijn voor je verkoopconversie en voor de zichtbaarheid in zoekopdrachten. We werken met externe providers samen om deze informatie in hun tools weer te geven.

Een herinnering aan de vereisten voor specificaties die ingaan in juni

We hanteren een gefaseerde aanpak om de overstap gemakkelijker voor je te maken. Vanaf 3 juni veranderen de vereisten voor Kleding en accessoires.

Deze vereiste geldt voor alle nieuwe en herziene aanbiedingen en ze worden niet weergegeven zonder deze specificaties. We adviseren je echter deze specificaties waar mogelijk aan bestaande aanbiedingen toe te voegen, zodat je geen weergaven en potentiële verkopen misloopt. Houd er rekening mee dat sommige vereisten andere namen kunnen hebben, aangezien we dit afstemmen op zoekopdrachten op eBay. Als je in deze rubrieken objecten aanbiedt, moet je zorgen dat je deze specificaties hebt opgegeven. Anders worden je aanbiedingen niet gepubliceerd of opnieuw aangeboden.

 

Klik hier om de vereisten te downloaden die in juni ingaan.

Vereisten voor specificaties in Huis en tuin

In juni beginnen we met het aanbevelen van specificaties voor objecten die worden verkocht in Huis en tuin en raden we aan dat je specificaties opgeeft in de volgende rubrieken:

 

Rubriek

Subrubriek

Huishoudapparatuur

Verwarming, airco, ventilatie

Huishoudapparatuur

Huishouden, Poetsen, Strijken

Huis

Keukengerei

Huis

Binnenhuisinrichting

Huis

Binnenverlichting

Huis

Festiviteiten en speciale gelegenheden

Huis

Klokken

Huis

Beddengoed, bedlinnen

Huis

Huwelijk

Huis

Meubels

Huis

Huishoudelijke producten

Huis

Opbergsystemen

Huis

Tapijten

Wijn, gastronomie

Wijn, bier, sterkedrank

Wijn, gastronomie

Gastronomie, specialiteiten

Wijn, gastronomie

 Oenologie, sommellerie

 

 

We raden je sterk aan deze specificaties aan je aanbiedingen toe te voegen, omdat ze van groot belang zijn voor je omzet.

 

Als je wilt profiteren van aanbiedingsgegevens die beter zijn afgestemd op de zoekopdrachten van je kopers, werk aub je bestaande aanbiedingen bij en voltooi je nieuwe aanbiedingen met deze specificaties.

Plannen voor de toekomst

Later dit jaar gaan we meer specificaties vereisen in de rubrieken Huis, Kleding en accessoires en Beeld en geluid. We informeren je hier korter van tevoren over en we geven je weer minstens 8 weken de tijd om je voor te bereiden.

Uit onze doorlopende analyse van zoekfilters zal blijken welke specificaties je moet opgeven. We weten dat het extra tijd kost om gedetailleerde informatie aan je aanbiedingen toe te voegen, maar we geloven dat de voordelen op eBay en daarbuiten het de moeite waard maken. Bedankt voor je medewerking.

Help onze content verbeteren met feedback

Je feedback is belangrijk voor ons!

Je kunt ons helpen ons nieuws voor verkopers te verbeteren door onze enquête in te vullen.