Opgeven van een onjuiste objectlocatie

Het is belangrijk dat verkopers de locatie van hun objecten juist vermelden, zodat kopers de zoekfilters van eBay kunnen gebruiken om aanbiedingen correct te selecteren op basis van de locatie ervan. Wanneer dat niet gebeurt, leidt dit tot een oneerlijke handelsplaats voor verkopers en tot een teleurstellende ervaring voor kopers. 

De wijziging houdt in dat alle verkopers nu een verzendoptie moeten selecteren die overeenkomt met de locatie van het object. Verkopers kunnen geen nieuwe aanbiedingen meer maken en geen aanbiedingen meer herzien waarvan de objectlocatie en de verzendservice niet overeenkomen. Bovendien worden betrokken Geldig tot geannuleerd-aanbiedingen niet meer vernieuwd en in juni beëindigd.

Aangepaste bestelnummers

Vanaf de zomer van 2019 introduceren we een indeling voor bestelnummers die gebruikersvriendelijker is dan de indeling die we in onze huidige API's gebruiken. Aan elke transactie op eBay wordt een bestelnummer gekoppeld dat je koper kan zien. De nieuwe bestelnummers volgen de transactie door het hele proces van jou naar je koper, waardoor dit proces voor je kopers en jou duidelijker wordt:


●    Het nieuwe nummer is uniek voor alle gebruikers en sites
●    Het helpt kopers en verkopers hun bestellingen te volgen
●    Het nummer blijft minstens 7 jaar uniek  
●    Het versnelt de klantenondersteuning voor kopers en verkopers 


De bijgewerkte bestelnummers worden weergegeven in het gedeelte bestelgegevens van je pagina Bestelgegevens bekijken en in rapporten, e-mails, API's, records na de transacties en andere locaties, zodat je je bestellingen efficiënt kunt volgen en beheren. 

We ondersteunen de bijgewerkte indeling van bestelnummers in de nieuwe versie van onze API's en blijven bestelnummers in onze huidige API ondersteunen in verband met compatibiliteit. Verkopers en ontwikkelaars moeten een upgrade naar de nieuwe versie van onze API's uitvoeren om over de nieuwe indeling voor bestelnummers te beschikken en op één lijn te zitten met gegevens die in de gebruikerservaring worden weergegeven. In de gebruikersomgeving en in de nieuwe versie van de API’s zul je dezelfde informatie zien die kopers zien op hun e-mailbevestigingen en in andere plekken. 
 

Help onze content verbeteren met feedback

Je feedback is belangrijk voor ons!

Je kunt ons helpen ons nieuws voor verkopers te verbeteren door onze enquête in te vullen.