Verlengingsschema van Geldig tot geannuleerd-aanbiedingen

We veranderen het verlengingsschema van Geldig tot geannuleerd-aanbiedingen van elke 30 dagen naar één verlenging per kalendermaand. Op welke dag van de maand een verlenging precies plaatsvindt, is afhankelijk van de oorspronkelijke begindatum van de aanbieding.

Als een aanbieding onafgebroken actief was sinds deze werd gemaakt, is de oorspronkelijke begindatum de dag van de maand waarop de aanbieding is gemaakt. Als een aanbieding is beëindigd en vervolgens door jou opnieuw is aangeboden, is de oorspronkelijke begindatum de dag van de maand waarop het object voor het laatst handmatig of met een tool opnieuw is aangeboden.

Voorbeelden:

Als de oorspronkelijke begindatum van de aanbieding tussen de 1steen de 28ste van een maand ligt, wordt deze nu altijd op dezelfde dag verlengd.
Als de oorspronkelijke begindatum van de aanbieding de 29ste, 30ste of 31ste van een maand is, wordt de exacte duur in kortere maanden aangepast, maar wordt de begindatum in alle langere maanden weer op de oorspronkelijke dag gezet.

Vanaf 1 juli 2019 migreren we alle bestaande Geldig tot geannuleerd-aanbiedingen naar dit nieuwe schema.

Hoe bepaal ik de oorspronkelijke begindatum van een aanbieding?

Je kunt de pagina Actieve aanbiedingen in het Verkopersportaal aanpassen en de kolom Begindatum laten weergeven.

 

Help onze content verbeteren met feedback

Je feedback is belangrijk voor ons!
Je kunt ons helpen ons nieuws voor verkopers te verbeteren door onze enquête in te vullen.